hit counter

Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σίγουρα όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τους τόννους σκουπιδιών.Παράλληλα όλοι δικαιολογούμε τη στάση των εργαζομένων και της ΠΟΕ-ΟΤΑ που με δίκαιους αγώνες προσπαθούν να διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού τους ταμείου.Και σίγουρα όλοι έχουμε αντιληφθεί την αδιαλλαξία της κυβέρνησης και τη σκληρή στάση της.
Στο πλαίσιο της αδιαλλαξίας αυτής και με αφορμή την απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την προσεχή Τετάρτη προτείνουμε όσοι συμμετάσχουν στην πανεργατική πορεία-και θα είναι πολλοί-να κουβαλήσουν από το σπίτι τους μια σακκούλα με σκουπίδια και να τα εναποθέσουν στο χώρο μπροστά από το Κοινοβούλιο στην Πλατεία Συντάγματος.Μόνον έτσι ίσως πτοηθούν οι "εθνοπατέρες".
Καλούμε λοιπόν όσους ασπάζονται την παραπάνω πρόταση να φροντίσουν με κάθε μέσο να τη διαδώσουν σε συγγενείς,φίλους,συναδέλφους και συνανθρώπους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παράξενο αλλά αυτό σκέφτηκα και εγώ. με πρόλαβες φίλε και φαντάζομαι πολύς κόσμος πιστεύει το ίδιο και θα το κάνει αρκεί να ενημερωθεί

levados είπε...

χαίρομαι που σε βρίσκει σύμφωνο η πρόταση μου.είναι καιρός να αντιδράσουμε εμείς και να μην περιμένουμε πολιτική βούληση!όσο για την ενημέρωση έστειλα e-mail σε ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ,συνδικάτα ΜΜΕ,κόμματα και οικολογικές οργανώσεις και κυρίως στην πηγή της ενημέρωσης σε όλα τα μεγάλα blogs της Αθήνας.