hit counter

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

ΤΕΝΝΕΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ


Ενας από τους επιτυχημένους Ελληνες προπονητές, με αξιόλογο έργο σε όποια ομάδα και αν έχει δουλέψει, ο Μπάμπης Τεννές, είναι ο αντικαταστάτης του Γκεόργκι Βεσίλιεφ στον πάγκο του Λεβαδειακού. Η διαφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του 55χρονου τεχνικού που προέκυψε τη Δευτέρα στη συνάντηση του με τον Γιάννη Κομπότη... γεφυρώθηκε και έτσι οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί μέχρι τουλάχιστον το φινάλε του πρωταθλήματος καθώ πρςταρχικός στόχος της ομάδος είναι η παραμονή στη SUPER LEAGUE.
Μάλιστα, η συμφωνία ανακοινώθηκε και επίσημα χθες το απόγευμα από την «πράσινη» ΠΑΕ, ενώ ο νέος προπονητής τους έπιασε ήδη δουλειά, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση, αφού χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν, μια και το Σάββατο υπάρχει το εκτός έδρας ματς με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Το «παρών» σε αυτή έδωσε και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, ο οποίος τον παρουσίασε στους παίκτες.
Με το... καλημέρα ο Αθηναίος τεχνικός φρόντισε να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές και μίλησε ξεκάθαρα για παραμονή στη Super League: «Είστε όλοι καλοί ποδοσφαιριστές. Σας γνωρίζω, έχω παρακολουθήσει κάποια ματς. Πιστεύω στην παραμονή. Αλλωστε, αν δεν συνέβαινε αυτό, δεν θα ερχόμουν στην ομάδα».
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κομπότης εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή Τεννέ: «Για εμάς ο κ. Τεννές αποτελούσε την πρώτη επιλογή. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμφωνία μαζί του και θέλω να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις για το στόχο της παραμονής».
Από κει και πέρα, άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ θα είναι ο Μιχάλης Κασάπης. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας Νέων χαίρει της εκτίμησης του Γιάννη Κομπότη, που θεωρεί οτι μπορεί δίπλα στον 55χρονο τεχνικό να μάθει αρκετά πράγματα.
Παράλληλα, στη θέση τους παραμένουν ο γυμναστής, Δημήτρης Σκαπέτης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Τόσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: