hit counter

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

AΤΥΧΟΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ μετά από μια αδράνεια της άμυνας του ο Λεβαδειακός δεν παράτησε το παιχνίδι και προσπάθησε να αντρέψει τα προγνωστικά.Οι πράσινοι του Γκεοργκι Βασίλιεφ δεν φοβήθηκαν τον αγώνα και ήταν πολύ καλοί ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό σε παθητικό ρόλο.Κορυφαία ευκαιρία της ομάδας της Λιβαδειάς το σουτ του εξαιρετικού για άλλο ένα παιχνίδι Λεονάρντο στο 67'.Πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στον προσεχή αγώνα με τον Ο.Φ.Η. που είναι καθοριστικός.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
11’ ΓΚΟΛ: Ο Καραγκούνης εκτελεί φάουλ με κοντινή πάσα στον Ιβανσιτς, ο οποίος σεντράρει στη μικρή περιοχή και ο Γκούμας με κεφαλιά πετυχαίνει το 1-0.
14’: Ο Ν’ Ντόι δέχεται την πάσα του Γκονζάλες και μπαίνει στην περιοχή, αλλά το πλασέ του (από δύσκολη θέση) μπλοκάρει εύκολα ο Μπλάζιτς.
15’: Ο Λεονάρντο σεντράρει στο ύψος του σημείου του πέναλτι προς τον Μοντόγια, ο οποίος δεν βρίσκει την μπάλα και ο Διαμάντης από πλάγια σουτάρει πάνω από την εστία του Γκαλίνοβιτς.
17’: Ο Λεονάρντο με κάθετη πάσα βγάζει τον Διαμάντη μέσα στην περιοχή και εκείνος πλασάρει, αλλά Βύντρα και Γκούμας βάζουν τη διπλή προβολή και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκει την μπάλα, στέλνοντάς την κόρνερ.
24’: Ο Ιβανσιτς τροφοδοτεί τον Καραγκούνη, ο οποίος σεντράρει προς τον Παπαδόπουλο. Ο διεθνής επιθετικός πλασάρει αλλά ο Μπλάζιτς διώχνει.
26’: Βαθιά μπαλιά του Γκονζάλες στον Παπαδόπουλο, ο οποίος βγαίνει στην «πλάτη» της άμυνας του Λεβαδειακού, μπαίνει στην περιοχή και προσπαθεί να αποφύγει τον Μπλάζιτς, ο οποίος όμως πιάνει την μπάλα.
39’: Ο Ν’ Ντόι τροφοδοτεί όμορφα τον Παπαδόπουλο μέσα στην περιοχή και αυτός πλασάρει απευθείας αλλά ο Εμεράν πέφτει στα πόδια του και με προβολή κοντράρει την μπάλα.
55’: Ο Σπυρόπουλος σεντράρει από αριστερά προς τον Παπαδόπουλο, ο οποίος με υπερένταση επιχειρεί να πλασάρει, αλλά στέλνει την μπάλα παράλληλα προς την εστία του Μπλάζιτς.
59’: Ο Βύντρα σεντράρει προς τον Παπαδόπουλο, ο οποίος κάνει κοντρόλ με το στήθος μπαίνοντας μόνος στην περιοχή αλλά έχει ανοίξει την μπάλα και ο Μπλάζιτς βγαίνει και μπλοκάρει.
66’: Ο Λεονάρντο παίρνει την μπάλα από λάθος του Μάτος, αποφεύγει και τον Σαριέγκι αλλά πλασάρει άστοχα.
70’: Ο Σίντζιελορτζ σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
72’: Ο Καραγκούνης τροφοδοτεί τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει διαγώνια, αλλά ο Μπλάζιτς μπλοκάρει.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 11’ Γκούμας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ν. Ντάτης (Χίου)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 81’ Σπυρόπουλος - 67’ Αντερσον, 88’ Ρέγιες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Γκούμας, Σαριέγκι, Σιμάο, Γκονζάλες (60’ Μάτος), Καραγκούνης, Ιβανσιτς (89’ Τζιόλης), Ν’ Ντόι, Παπαδόπουλος (60’ Σαλπιγγίδης).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:
Μπλάζιτς, Εμεράν, Λουμπούτης, Παρασκευαϊδης, Αντερσον, Σίντζιελορτζ, Ζησόπουλος (75’ Ντιμπαλά), Θεοδοσιάδης, Διαμάντης (63’ Ρέγιες), Λεονάρντο, Μοντόγια (82’ Κρουπί).

Δεν υπάρχουν σχόλια: